Av-utstyr, videokonferanse og Interaktive tavler

av

Av-utstyr

Inventum Tre og Stål er totalleverandør innen av-utstyr og interaktive tavler, alt fra enkle møterom til større løsninger. Vi tilbyr alle produkter som naturlig hører hjemme i en komplett audiovisuell-løsning; alle typer projektorer, interaktive tavler, digital signage, videokonferanse, skjermer og ikke minst lyd. Du som kunde skal føle deg trygg på et driftsikkert AV-anlegg med produkter vi vet "spiller" sammen.

Vårt mål er å forenkle og effektivisere kundens hverdag med produkter som dekker dagens krav og morgendagens behov. En vesentlig del av vårt arbeid består dessuten i service og oppfølging av leveransene.

Videoicon

easymeeting

Vårt mål er at du alltid skal ha vellykkede videomøter - så ofte som du ønsker. Det er derfor vi har valgt å tilby easymeeting.net sine tjenester. Tjenesten er skybasert og kompatibel med de fleste systemer.
Med easymeeting.net har du videomøte med hvem du vil, når du vil.
Det skal være enkelt å ha reisefrie møter, enten det er mellom din egen bedrifts videomøterom, eller med dine samarbeidspartnere rundt om i verden. Med tjenestene fra easymeeting.net reduserer du direkte og indirekte reisekostnader fra første dag.

Easymeeting brosjyre

 

 

 

8000

 smart_logo_corp

SMARTs produkter kobles til en datamaskin og er intuitive i bruk. Ta opp en penn og skriv på tavlen, bruk fingeren til å skrive eller flytte objekter med, og bruk håndbaken til å viske ut. Alt du skriver på en interaktiv flate kan lagres og distribueres til andre.

Smartboard for næringsliv
:

SMART leverer en rekke interaktive tavler og skjermer som gjør visuell samhandling og samarbeid i møterommet enkelt og effektivt. Alle SMARTs produkter for næringslivet leveres med SMARTs kraftige samarbeidprogramvare SMART Meeting Pro og SMART Go Wire kabel med innebygget programvare. Programvaren er integrert med Microsoft Office, og har plug-ins for bl.a Autodesk Navisworks, Autodesk AutoCAD og Adobe Indesign.

Smartboard for utdanning:
Lærere og pedagoger over hele verden benytter SMART produkter som har revolusjonert måten det undervises og læres på. SMART Board er i dag installert i over 30.000 norske klasserom (April 2013) og stadig flere pedagoger opplever at SMARTs løsninger fører til økt motivajon, engasjement og læringsutbytte.
SMART tilbyr den mest komplette klasseromsløsningen bestående av ekstremt brukervennlig programvare, maskinvare og innholdsressurser for undervisning.  SMARTs løsninger for utdanning inneholder alt du trenger for å skape ekstraordinære øyeblikk i undervisningen.

educationReseller_gold enterpriseReseller_gold
Inventum Tre og Stål er autorisert SMART forhandler

Dette sikrer dine rettigheter til produsentgaranti, kurstilbud og service/support. Kjøper du SMART produkter gjennom en uautorisert kanal, er det ingen garanti for at varene er ekte/uskadede og produsentgaranti er ikke gyldig.