Kopi og multifunksjon

4700-14-kyocera_logo

fallback-taskalfa

Kopi og multifunksjon

 

Inventum er en ledende frittstående leverandør av multifunksjonsløsninger til alle deler av det norske markedet. Når vi sier multifunksjon mener vi det; din løsning skal dekke dine varierende ønsker og behov, slik du ønsker det. Vi har levert denne type utstyr i en mannsalder over hele landet, vår kunnskap er din trygghet!

Vi anbefaler Kyocera multifunskjonsmaskiner - Japansk kvalitet!

KYOCERA har et solid rykte på seg for å levere kopi- og multifunksjonsmaskiner (MFP) som er driftssikre. Det vil utmerkelsene fremheve. I tillegg har alle maskinene et godt utvalg av tilleggsutstyr slik at man kan utvide funksjonaliteten ved behov.

Moderne dokumenthåndtering har blitt så komplisert at det kreves stadig mer oppmerksomhet, tid og energi fra ditt kontorpersonell. Derfor har Kyocera utviklet TASKalfa- serien - et utvalg av pålitelige og brukervennlige multifunksjonsmaskiner. TASKalfa - enheter tilbyr eksepsjonell produktivitet gjennom enestående hastighet, kraftig teknologi og profesjonelt tilleggsutstyr.

Utprøvd teknologi for trommel av amorf silisium og andre holdbare komponenter, som KYOCERA var den første til å utvikle og nå også brukes i multifunksjonsprodukter, gir svært pålitelige produkter med lengre vedlikeholdsintervaller og betydelig lavere totalkostnad.

Kyocera garanterer trommel og fremkaller i 3år/600.000 utskrifter!

 

Miljø

KYOCERAs filosofi er å utvikle markedets mest avanserte dokumenthåndteringsutstyr med minst mulig miljøpåvirkning.

Et godt eksempel er KYOCERAs Long-life-teknologi. Den minsker antallet forbruksartikler og reduserer derfor avfallsmengden. Det betyr at den som bruker KYOCERAs produkter både skåner miljøet og får et overlegent utstyr.

KYOCERA jobber for å Svanensertifisere hele sitt sortiment av skrivere og kopimaskiner. Over 90% av KYOCERAs produkter er sertifisert etter miljøkriteriene i tyske Blaue Engel. De fleste av produktene våre er også deklarert etter IT-selskapenes ECO Declaration og miljøsertifisert etter ISO 14001.

Kontakt oss idag for mer info eller hjelp til kartlegging av behov!