Noor stol

Noor stol er en moderne klassiker som markerer en ny begynnelse. En kolleksjon av kantine- og konferansestoler som gir inspirasjon til arbeidsplasser og sosiale møtesteder. Bli kjent med et stort utvalg av fargerike stoler som lett kan tilpasses alle formål, rom eller miljøer. En moderne klassiker med funksjonalitet og brukervennlighet, som skaper stemning, positive møter og gode øyeblikk. En kolleksjon med skandinavisk identitet og miljøbevissthet. 

Slank, lett, enkel å håndtere, plassere, stable, oppbevare og rengjøre. RBM Noor er skapt med tanke på velvære og behag. Den har funksjoner av høy kvalitet og en ergonomisk standard som gjør det behagelig å sitte. Et 8 mm tykt seteskall og en organisk 3D-form gir myke og brukervennlige flater, optimal kontakt og støtte. For enhver person.

Du velger selv modell, materialer og farger. Polypropylensetene kan leveres i fem farger, 3D-finersetene i eik, bøk eller mørkbeiset ask. Puter er alltid et alternativ. Rørbein eller meier kan leveres i en rekke farger og overflatebehandlinger. Det samme kan armlenene. Trebein kan leveres i oljet eller mørkbeiset eik, aluminiumsfot i svart, polert eller hvitt. RBM Noor har en modell til ethvert formål og enhver samværsform. 

Den nye stolen fra Scandinavian Business Seating, bolttrådsunderstell-modellen fra RBM Noor, har fått topprisen i verdens største internasjonale designkonkurranse, «red dot: best of the best». RBM Noor har fått premien i kategorien «produktdesign».

 

    KONTAKT MEG OM DETTE PRODUKTET

    Navn (obligatorisk)

    Tlf

    E-post (obligatorisk)

    Melding