Outline sofaserie

Outline Sofa-familien gir en ny vri på de klassiske skandinaviske sofaene fra 1960-tallet, ved å kombinere enkelhet og funksjon på en moderne måte

Lagerstatus Bestillingsvare


Outline sofaserie

Outline Sofaen gir en ny vri på de klassiske skandinaviske designssofaene fra 1960-tallet, ved å forene idealene om enkelhet og funksjon i ett. Med et design som har fått sitt navn fra den tydelige konturen av en sofa, er Outline-serien ren og elegant på utsiden, med en dyp sitteflate og myk polstring på innsiden.

Outline-serien har et uttrykk som er både elegant og tidløst, med linjer som refererer til arkitektoniske former, kombinert med buede armlener som gir designet et unikt preg i ulike størrelser og varianter.

Outline-serien inkluderer også Studio-versjoner av Sofa og Stol, som er kompakte utgaver med slankere proporsjoner for mindre rom i hjemmet, hotellrom, arbeidsplasser og mer.

Outline Studio Sofa og Stol har en mindre dybde på 76 cm.

Sofaserien kommer i mange ulike fasonger, både med høy og lav rygg, hjørnesofa og chaiselong. Det er også et bredt utvalg tekstiler å velge mellom samt utførelse på ben.

Dette er en sofa som passer til åpne sosiale soner samt i enhver stue.



Send forespørsel

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Husk at vi også

Kan hjelpe med

en møbleringsplan

Som frittstående forhandler plukker vi det beste fra de beste og kan sette sammen kombinasjoner av møbler som kan passe til ditt behov. Ta gjerne direkte kontakt på telefon: 51 88 46 50

Inventum Tre og Stål