Lokal forhandler av kontormøbler og interiør

Inventum Tre og Stål er Rogalands ledende leverandør av kontormøbler og interiør som samtidig har 100% lokal forankring. Hvert år hjelper vi hundrevis av kunder i både privat og offentlig sektor med å skape funksjonelle og trivelige arbeidsplasser.

Vi leverer og monterer alt fra små enkeltleveranser til store prosjekter. Og på kundelisten har vi alt fra små enkeltmannsforetak til store internasjonale selskaper og offentlige virksomheter.
Alle er like viktige.

Vi er 12 kreative problemløsere som tilbyr en unik kombinasjon av interiørarkitekt-tjenester og møbelleveranser. Det du vil, får vi til. Og vi tar det fulle ansvaret for at du blir fornøyd før, under og etter leveranse.
Velkommen!

Ekte arbeidsglede

En god arbeidsplass er et sted man finner arbeidsro, inspirasjon og gode kollegaer.
Hvis vi skal være i stand til å skape de mest funksjonelle og inspirerende rommene for våre kunder, er det avgjørende at menneskene som gjør arbeidet gleder seg til å komme på jobb. Vi praktiserer derfor en bedriftskultur hvor menneskene kommer først, og verdiene Ærlighet, Raushet og Engasjement står høyest.

Vår historie

Starten
Tre og stålprodukter ble grunnlagt i 1946. I begynnelsen ble det drevet ren møbelproduksjon. Det ble blant annet produsert sittebenker og bord til de gamle Ryfylkebåtene, talerstoler til bedehus, og sammenleggbare selskapsbord til privatmarkedet. På det meste hadde bedriften 15 ansatte.

Fokus på møbler
På grunn av markeds- og konkurransesituasjonen endret bedriften etter hvert strategi. Det ble blant annet besluttet å trappe ned egen produksjon og i stedet satse på kjøp og salg av møbler.

Stort behov for kontormøbler
Midt på 70-tallet ble bedriften kjøpt og overtatt av Johan Tveit som inntil da hadde vært en av bedriftens ansatte. Johan Tveit fullførte prosessen fra produksjonsbedrift til salgsbedrift og i 1980 var Tre og Stålprodukter ren forhandler på kontormøbler.

Leveranser i hele Norge
Under Johan Tveit’s lederskap ble det blant annet levert Jærstoler til 100 kirker og bedehus, fra Kristiansand i sør, til Alta i nord. Stavanger kommune og Securitas AS var blant bedriftens største og viktigste kunder på kontormøbler.

Familiebedrift
Januar 1983 ble Tre og Stål produkter kjøpt opp av, Reidar Husvæg (far) og Reid Husvæg (sønn), og omgjort til aksjeselskapet Tre og Stål AS.

Fokus på skoler og barnehager
I 1984 ble det bestemt at bedriften også skulle satse på møbler og utstyr til skoler og barnehager. I 1986 ble Tre og Stål AS valgt som leverandør av møbler og utstyr til Stangeland skole i Sandnes. Leveransen var bedriftens første store oppdrag i dette markedet.

Større samarbeid for bedre løsninger for offentlige institusjoner
I 1992 var Tre og Stål AS en av tre initiativtakere som sto sentralt i prosessen som endte opp i etablering av Offinn kjeden. Offinn kjeden er idag ledende leverandør av møbler og innredninger for skoler, barnehager og andre offentlige institusjoner.

Norges første rammeavtale på møbler til kommuner
I 1994 vant Tre og Stål AS anbudskonkurransen om den første EØS-baserte rammeavtalen på møbler og utstyr i Rogaland. Rammeavtalen som omfattet leveranser til de vidergående skolene ble inngått med Rogaland fylkeskommune, og var en av de aller første som ble inngått på landsbasis av denne typen.

Kunnskap for bedre og mer ergonomiske løsninger
Offinn kjeden samarbeider med flere kjente designere og er en pådriver i utforming av fremtidens skole. Som medlem av Offinn kjeden har vi tilgang til møbler med fremtidsrettet design, funksjonelle og ergonomiske løsninger.

Økt konkurransekraft
Tre og Stål gikk inn som medlem i Inventumkjeden i 2012 for å styrke konkurransedyktigheten ytterligere. Inventumkjeden er landsdekkende på møbler og utstyr til kontoret. Kjedetilslutningen sikrer markedets gunstigste priser gjennom felles innkjøp fra anerkjente leverandører.

Med 70 år i bransjen har vi opparbeidet oss lang erfaring og gode referanser innen kontor, skole og barnehage

Garantert fornøyd

Spør oss om alt innen interiør
Vi har lang erfaring innen det meste som omhandler interiør. Har du spørsmål eller ønsker komplette kostnader på ditt prosjekt, vil våre fagfolk lage en solid oversikt til deg.

Uforpliktende befaring
Vi stiller på uforpliktende befaring og er klar til å gi deg et konkurransedyktig tilbud. Våre interiørarkitekter finner kreative løsninger som inspirerer!

Totalleveranse, levert som avtalt
Tett oppfølging, ett kontaktpunkt. Komplett leveranse til avtalt tid. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Send forespørsel

Lei av skjemaer? Ring 51884650 så svarer vi lynraskt!

Husk at vi også

Kan hjelpe med

en møbleringsplan

Som frittstående forhandler plukker vi det beste fra de beste og kan sette sammen kombinasjoner av møbler som kan passe til ditt behov. Ta gjerne direkte kontakt på telefon: 51 88 46 50

Trenger du en møbleringsplan?

Som frittstående forhandler plukker vi det beste fra de beste og kan sette sammen kombinasjoner av møbler som kan passe til ditt behov. Ta gjerne direkte kontaktpå telefon: 51 88 46 50

Inventum Tre og Stål