Om oss

 
  Profilbrosjyre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inventum Rogaland Tre og Stål as er totalleverandør av interiør og utstyr til næringslivet, skole og offentlige institusjoner.
Med spesielt fokus på kvalitet og design, skreddersyr vi løsninger etter kundens behov og ønsker.
Gjennom mer enn 70 år i bransjen har vi opparbeidet oss et solid renommé. Det er vi stolte av!
Vi skal fortsatt være leverandøren som er på ballen, skaper verdier for kundene og yter mer enn forventet.
Vår målsetning er å ha landets mest fornøyde kunder!
Ambisiøst? Vi tar utfordringen! 

Med 100% lokal forankring er vi en gjeng med høy yrkesstolthet og opptatt av å bevare den gode gamle personlige servicen.
Medlemskapet i Inventumkjeden gir oss dessuten store konkurransefortrinn på produktutvalg og pris.
Ved å følge med i timen, tilegne oss nødvendig kompetanse og tilpasse oss markedet, skal vi være den fortrukne leverandøren i Rogaland.
Det skal lønne seg å være vår samarbeidspartner!

På Mariero, mindre enn 10 minutter fra Stavanger sentrum, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til et uforpliktende besøk i vårt showroom.
Her har vi utstilt en del av vårt brede utvalg. Ta turen innom! Vi har alltid fersk kaffe!


Historie 

TRE OG STÅLPRODUKTER ble grunnlagt i 1946.

I begynnelsen ble det drevet ren møbelproduksjon.
Det ble blant annet produsert sittebenker og bord til de gamle Ryfylkebåtene, talerstoler til bedehus, og sammenleggbare selskapsbord til privatmarkedet. På det meste hadde bedriften 15 ansatte.

På grunn av markeds- og konkurransesituasjonen endret bedriften etter hvert strategi. 
Det ble blant annet besluttet å trappe ned egen produksjon og i stedet satse på kjøp og salg av møbler.

Midt på 70-tallet ble bedriften kjøpt og overtatt av Johan Tveit som inntil da hadde vært en av bedriftens ansatte. Johan Tveit fullførte prosessen fra produksjonsbedrift til salgsbedrift og i 1980 var Tre og Stålprodukter ren forhandler på kontormøbler.

Under Johan Tveit's lederskap ble det blant annet levert Jærstoler til 100 kirker og bedehus, fra Kristiansand i sør, til Alta i nord.
Stavanger kommune og Securitas AS var blant bedriftens største og viktigste kunder på kontormøbler.

Januar 1983 ble Tre og Stålprodukter kjøpt opp av, Reidar Husvæg (far) og Reid Husvæg (sønn), og omgjort til aksjeselskapet Tre og Stål AS.

I 1984 ble det bestemt at bedriften også skulle satse på møbler og utstyr til skoler og barnehager.
I 1986 ble Tre og Stål AS valgt som leverandør av møbler og utstyr til Stangeland skole i Sandnes. Leveransen var bedriftens første store oppdrag i dette markedet.

I 1992 var Tre og Stål AS en av tre initiativtakere som sto sentralt i prosessen som endte opp i etablering av Offinn kjeden. 
Offinn kjeden er idag ledende leverandør av møbler og innredninger for skoler, barnehager og andre offentlige institusjoner.

I 1994 vant Tre og Stål AS anbudskonkurransen om den første EØS-baserte rammeavtalen på møbler og utstyr i Rogaland. Rammeavtalen som omfattet leveranser til de vidergående skolene ble inngått med Rogaland fylkeskommune, og var en av de aller første som ble inngått på landsbasis av denne typen.

Offinn kjeden samarbeider med flere kjente designere og er en pådriver i utforming av fremtidens skole. Som medlem av Offinn kjeden har vi tilgang til møbler med fremtidsrettet design, funksjonelle og ergonomiske løsninger.

Tre og Stål gikk inn som medlem i Inventumkjeden i 2012 for å styrke konkurransedyktigheten ytterligere. Inventumkjeden er landsdekkende på møbler og utstyr til kontoret. Kjedetilslutningen sikrer markedets gunstigste priser gjennom felles innkjøp fra anerkjente leverandører.

Med 70år i bransjen har vi opparbeidet oss lang erfaring og gode referanser innen kontor, skole og barnehage.