Silent Room

Din komfortsone!
Åpne kontorlandskap betyr mer plass, mer lys, mer frihet – og mer støy i arbeidsmiljøet. Hver dag møter ansatte økende utfordringer med å finne et rolig sted for møter, telefonsamtaler eller for å fokusere på individuelt arbeid. “Et rom i rommet” er en enkel løsning for å holde støydistraksjoner unna og øke produktiviteten.

Lagerstatus Bestillingsvare


Silent Room

Din komfortsone!
Åpne kontorlandskap betyr mer plass, mer lys, mer frihet – og mer støy i arbeidsmiljøet. Hver dag møter ansatte økende utfordringer med å finne et rolig sted for møter, telefonsamtaler eller for å fokusere på individuelt arbeid. “Et rom i rommet” er en enkel løsning for å holde støydistraksjoner unna og øke produktiviteten.

SILENT ROOM er en oase av stillhet midt i et moderne kontor. Med denne kontorløsningen har det aldri vært enklere å konsentrere seg på jobben, ettersom den gir ansatte muligheten til å fokusere under telefonsamtaler, videokonferanser eller kreative oppgaver uten å forstyrre andre. SILENT ROOM sikrer god luftkvalitet, samt akustisk og visuell komfort for de ansatte.

Mindre støy, mindre kaos
Med sitt spesialdesign sørger SILENT ROOM for riktig nivå av lydabsorpsjon, noe som betyr at den blokkerer både innkommende og utgående støy. De interne akustiske veggene har utmerkede lydabsorberende egenskaper som bidrar til å eliminere etterklang i rommet, slik at brukerne kan nyte en koselig og behagelig atmosfære. De stille viftene i rommet har et lavt støynivå, like rolig som lyden av blader som rasler, og vil derfor ikke distrahere brukerne under oppgaver som krever høy konsentrasjon. Modellene med polstrede ytterpaneler er også designet for å absorbere støy, noe som skaper en positiv effekt på akustikken i hele kontorlandskapet.

For hyggelige møter
Du kan trygt gå inn i SILENT ROOM, da gulvnivået i den akustiske pod-en samsvarer med det omkringliggende kontorrommet. Døren til SILENT ROOM har bare en liten terskel, slik at det ikke er fare for å snuble. Den komfortable akustiske pod-en SILENT ROOM M, designet for to personer, er ideell for hyggelige møter ansikt til ansikt. Du kan velge mellom et enkelt bord med loungestoler eller et høyt bord med tilhørende høye stoler. Du kan også være sikker på at viktige samtaler kan fortsette selv om enheten din går tom for batteri, siden rommet er utstyrt med strømuttak (USB type A og C kontakter) for brukernes bekvemmelighet. SILENT ROOM kommer i fire forskjellige størrelser – S, M, L og XL, noe som gjør at den kan tilpasset ditt behov.

Mikroklima hjelper deg med å konsentrere deg uten at du merker det.
Takket være ventilasjon og belysningsløsninger tilbyr SILENT ROOM et produktivitetsfremmende miljø. Åtte stillegående, men kraftige vifter sørger for at luftstrømmen er optimal og gir en følelse av komfort, selv ved lengre bruk. Kombinasjonen av tre LED-lamper skaper en varm og hjemmekoselig atmosfære. En smart kontrollenhet velger det optimale nivået for ventilasjon og belysning, og lar deg eventuelt gjøre individuelle justeringer. Når en ansatt forlater SILENT ROOM, aktiveres en intensiv ventilasjon automatisk for å forberede rommet til neste bruker. Kontrollpanelet er forhåndsinnstilt for å opprettholde optimal ventilasjon og belysning, men lar deg også gjøre justeringer etter behov ved hjelp av dreieknapper. Du vil også kunne endre de generelle innstillingene i kontrollenheten etter spesifikke behov.

Kreativ frihet til å tilpasse designet ditt.
SILENT ROOM tilbyr en rekke designalternativer slik at du kan skape et personlig uttrykk og ønsket atmosfære på kontoret. Innvendige og utvendige overflater kan velges separat, og både melamin og tekstil kan brukes for utvendige paneler. Vårt utvalg av materialer og farger harmonerer godt med hverandre og skaper en varm, hjemmekoselig og avslappende atmosfære. Takket være det unike designet kan SILENT ROOM plasseres hvor som helst på kontoret – midt i rommet, nær veggen, som en frittstående akustisk enhet eller som en samling av flere enheter.



Send forespørsel

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Husk at vi også

Kan hjelpe med

en møbleringsplan

Som frittstående forhandler plukker vi det beste fra de beste og kan sette sammen kombinasjoner av møbler som kan passe til ditt behov. Ta gjerne direkte kontakt på telefon: 51 88 46 50

Inventum Tre og Stål