Vi var så heldige og fikk være med Azets da de skulle flytte til nye lokaler. En hel fløy skulle renoveres for å skape gode lokaler tilpasset deres daglige drift.

Vi har bidratt med ny planløsning, fargevalg til vegger, gjenbruk av eksisterende møbler, redesign av stoler samt spesialdesign av stedbygde møbler og plantekasser.

Farger og materialer

Vi bygget videre på eksisterende fargepalett med grønn og oransje som hovedfarger. For å skape liv i interiøret tilførte vi hvitlasert eik og kunstige planter. De dype, gylne tonene i eiken står godt til de varme grønnfargene og det oransje tekstilet brukt på stoler og sofa.

Resultatet ble en rolig fargepalett med jordtoner, kontrastvegger i en behagelig grønntone og sorte detaljer.

Ulike soner til ulik bruk

Azets ønsker kundene velkommen med en koselig loungesone bestående av møbler med avrundet formspråk som gir en spennende kontrast til det harde, geometriske uttrykket på veggen bak. De hadde loungestoler som kunne gjenbrukes, og for å få de til å passe med konseptet fikk vi de trukket om i samme farge og tekstil som øvrige oransje møbler i prosjektet.

For å lede videre innover i lokalet har vi spesialdesignet og bygget plantekasser og sittenisje som tar opp formene fra logoen til Azets. Disse formene går også igjen i gangsonen ved kontorlandskapene.

Det var viktig for Azets å skape en god loungesone med ulike soner og rom for alle ansatte. Ved å bygge spilevegg bak sofaen skjermes loungesonen fra det åpne kontorlandskapet samtidig som det er med å tydeliggjøre sonen. Den grønne sofaen bidrar til å forlenge det visuelle uttrykket fra den grønne kontrastveggen. For å skape et dynamisk uttrykk valgte vi å bruke oransje loungestoler til. Disse skaper også en god flyt over til de eksisterende oransje sofagruppene midt i rommet.

For å skape et lekent uttrykk og en annerledes sone satte vi inn en kontorhuske. Denne kan brukes til uformelle minimøter, idémyldring eller bare et sosialt avbrekk.

Innerst i loungesonen er kjøkkenet. Her gikk vi for sort kjøkken for å skape et dempet, moderne uttrykk og for å ta opp de sorte detaljene som går igjen ellers i interiøret. Benkeplatene er i lys eik for å tilføre varme og ta opp eikedetaljene ellers i lokalet.

I stedet for overskap ble det valgt trådhyller. Disse gir ekstra oppbevaring samtidig som de tilfører kjøkkenet det lille ekstra. De gir også et spennende lysspill på veggen.

Azets ønsket en stor og raus kjøkkenøy som skaper rom for servering og møter utenfor arbeidstiden.  Den bidrar til å trekke kjøkkenet lenger ut i rommet og binder det fint sammen med resten av loungesonen.

I møterommene ble det brukt eksisterende møbler. For å skape et behagelig rom å være i samt skjerme mot innsyn ble det valgt gardiner i tilsvarende farge som vegg. Gardiner i full lengde gjør rommet visuelt høyere og sammen med stolene gir de en god balanse mellom myke og harde flater.

Biofili er menneskets grunnleggende behov for å være i kontakt med naturen. Direkte oversatt betyr det kjærlighet til livet og levende ting. I dagens samfunn er vi mye innendørs, og dette behovet blir stadig vanskeligere å imøtekomme. Mangel på kontakt med naturen har direkte negativ innvirkning på vår fysiske og mentale helse.

Biofilisk design innebærer å bringe naturen inn i interiøret og på den måten imøtekomme menneskers primære behov og gjøre arbeidsplassen et bedre sted å være.

For å skape et ryddig uttrykk ble arbeidsstasjonene plassert i grupper på 6 med bordskjermer mellom hver arbeidsplass og skap på enden ut mot gangsonen. Vi plasserte plantekasser med eukalyptus på toppen av skapene og romdelere med fredsliljer mellom arbeidsstasjonene. Dette tilfører området et friskt pust og bidrar til god biofilisk design.

I åpne kontorlandskap kan det ofte være utfordrende å finne et rolig sted for telefonsamtaler. Dette løste vi ved å plassere to lydtette telefonbokser/stillerom i hver sin ende av lokalet.

Azets holder til i Vassbotnen 23 hvor vi i 2022 fikk gleden av å skape en frodig oase midt i bygget. Les mer om det prosjektet her.

Se flere prosjekter under

Garantert fornøyd

Spør oss om alt innen interiør
Vi har lang erfaring innen det meste som omhandler interiør. Har du spørsmål eller ønsker komplette kostnader på ditt prosjekt, vil våre fagfolk lage en solid oversikt til deg.

Uforpliktende befaring
Vi stiller på uforpliktende befaring og er klar til å gi deg et konkurransedyktig tilbud. Våre interiørarkitekter finner kreative løsninger som inspirerer!

Totalleveranse, levert som avtalt
Tett oppfølging, ett kontaktpunkt. Komplett leveranse til avtalt tid. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Send forespørsel

Lei av skjemaer? Ring 51884650 så svarer vi lynraskt!

Verdens kjekkeste kunder.

Takk for alle flotte tilbakemeldinger. Det inspirerer!

Inventum Tre og Stål har vært vår leverandør av innredning til kundemottak i våre kjedeverksteder siden 2017. Det er viktig for oss å ha en leverandør som leverer kvalitetsprodukter, effektivt og til avtalt tid. Vi er svært godt fornøyde med både produktutvalg og kvalitet. Inventum Tre og Stål er suverene på service og oppfølging.

John-Axel Granberg – Kjedesjef MECA Norge

Faglig dyktige og hyggelige medarbeidere som gir trygghet. I tillegg alltid kreative og løsningsorienterte. Det var jammen bra å ha dere med på laget. Dere var så på tilbudssiden og vi fikk det som vi ønsket.

Berit Voster – Rektor Kleivane skole

Tryggheim Skular AS har brukt Tre og Stål til møblering av kontorer, kjøkken, undervisningsrom og internatrom i over 20 år. Vi er meget fornøyd med både service, oppfølging og kvalitet på både møblene og utført arbeid.

Per Ivar Wold – Driftsleder Tryggheim Skular AS

Inventum Tre og Stål really listened to our needs and ideas and were prepared to spend time with us discussing our choices before we ordered. Delivery was on schedule and the unpacking and placement of the furniture was well organised. Our classroom are modern looking, functional and adaptable for our needs as a busy international school.

Jo Horne – Communications and Operations, British International School of Stavanger

Flere referanser

Tre og Stål har levert arbeidsbord, kontorstoler, skrankeløsning og gardiner til oss i flere omganger. Vi er godt fornøyd med kvalitet på både inventar og den personlige servicen.

Elizabeth Jørgensen – Offshore Support Toyota Material Handling.

Vi har brukt Inventum Tre og Stål som leverandør i flere store prosjekter. De har levert kontormøbler, skolemøbler og fast inventar. Meget fornøyd med leveransene og arbeidet som er utført. Gode interiørløsninger og topp service!

Ragne Nyman-Apelset  – Prosjekteringsleder. Strand kommune
Inventum Tre og Stål