Nye KF skolen – Årets skolebygg 2022

Vi fikk det ærefulle oppdraget å levere innredning til KF-skolens arkitektoniske perle på Tjensvoll.

Mest mulig gjenbruk

Her var det viktig for kunden å gjenbruke mest mulig av møblene fra deres gamle lokaler. Vi heier på gjenbruk, så vi stilte oss selvfølgelig bak det. Vi bidro med vår kompetanse og kom sammen frem til gode løsninger for hva som kunne brukes på ny.

Kvalitetsløsninger

I de tilfellene hvor møblene fra den gamle skolen ikke lenger kunne brukes, valgte de solid kvalitet på den nye innredningen.

De valgte blant annet unike Pagholz® elevstol som har en forventet brukstid på over 35 år. De har god sittekomfort med behagelig svikt i ryggen, fotbrett som kan justeres uten bruk av verktøy og det er mulig å stå på fotbrettet uten at stolen tipper. Stolene kan også enkelt henges opp på bordet for forenklet rengjøring.

Treverket består av flere tynne lag bøkefinér som blir farget og impregnert med spesialprodusert harpiks før de blir formpresset under sterk varme og høyt trykk. Dette gjør materialet ekstremt slitesterkt og godt rustet for slitasjen elevmøbler blir utsatt for.

Produkter med Pagholz® treverk er også et bærekraftig valg. Det benyttes kun tysk bøk fra områder i nærheten av fabrikken. Dette minimerer CO² utslippene ved transport av råvarer. I tillegg blir det plantet ett nytt tre for hvert som blir felt. Når produktene er utslitt er Pagholz® 100% resirkulerbart, og målet er å resirkulere til nye produkter med samme kvalitet, og på den måten gi en sirkulær produksjon.

Unikt personalrom

KF skolen har et personalrom som ikke ligner annet vi har levert. Med varme farger, flotte spisebord i heltre, behagelige stoler og sofagrupper fra norske Ekornes kombinert med stilige loungestoler designet av Jacob Amtorp er dette blitt et personalrom som innbyr til gode pauser og avkobling mellom slagene.

Farger for det lille ekstra

Fargepaletten i bygget består av mange naturfarger, men hver etasje har sin egen kontrastfarge for å skape liv i interiøret. Dette har vi forsterket ved å levere møbler i samme fargetoner til de ulike etasjene.

Årets skolebygg

Nye KF skolen ble i 2022 kåret til årets skolebygg av Nohrcon.

Utdrag fra fagjuryens begrunnelse:

“Bygget er oppført som en husrekke, og det skaper et utrykk som skiller seg ut som skolebygg. Små klasserom med tilhørende grupperom er en gjennomgående struktur, og hvert trinn har sine farver. Bygget bærer preg av å være fargerikt, lyst og transparent innedørs. Det sentrale “Hjerterommet” binder de ulike delene sammen til et fellesrom for samlinger på skolen. Materialvalget i bygget fremstår som meget godt.”

“Skolen er bygget i træ, hvilket giver et behageligt og roligt miljø. Der er lavet fine nicher og opholdsmuligheder i gange og fællesarealer.”

Les mer om utmerkelsen her:

https://nohrcon.no/informasjon/kfskolen-i-stavanger-er-arets-skolebygg-2022/


Se flere prosjekter under

Garantert fornøyd

Spør oss om alt innen interiør
Vi har lang erfaring innen det meste som omhandler interiør. Har du spørsmål eller ønsker komplette kostnader på ditt prosjekt, vil våre fagfolk lage en solid oversikt til deg.

Uforpliktende befaring
Vi stiller på uforpliktende befaring og er klar til å gi deg et konkurransedyktig tilbud. Våre interiørarkitekter finner kreative løsninger som inspirerer!

Totalleveranse, levert som avtalt
Tett oppfølging, ett kontaktpunkt. Komplett leveranse til avtalt tid. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Send forespørsel

Lei av skjemaer? Ring 51884650 så svarer vi lynraskt!

Verdens kjekkeste kunder.

Takk for alle flotte tilbakemeldinger. Det inspirerer!

Inventum Tre og Stål har vært vår leverandør av innredning til kundemottak i våre kjedeverksteder siden 2017. Det er viktig for oss å ha en leverandør som leverer kvalitetsprodukter, effektivt og til avtalt tid. Vi er svært godt fornøyde med både produktutvalg og kvalitet. Inventum Tre og Stål er suverene på service og oppfølging.

John-Axel Granberg – Kjedesjef MECA Norge

Faglig dyktige og hyggelige medarbeidere som gir trygghet. I tillegg alltid kreative og løsningsorienterte. Det var jammen bra å ha dere med på laget. Dere var så på tilbudssiden og vi fikk det som vi ønsket.

Berit Voster – Rektor Kleivane skole

Tryggheim Skular AS har brukt Tre og Stål til møblering av kontorer, kjøkken, undervisningsrom og internatrom i over 20 år. Vi er meget fornøyd med både service, oppfølging og kvalitet på både møblene og utført arbeid.

Per Ivar Wold – Driftsleder Tryggheim Skular AS

Inventum Tre og Stål really listened to our needs and ideas and were prepared to spend time with us discussing our choices before we ordered. Delivery was on schedule and the unpacking and placement of the furniture was well organised. Our classroom are modern looking, functional and adaptable for our needs as a busy international school.

Jo Horne – Communications and Operations, British International School of Stavanger

Flere referanser

Tre og Stål har levert arbeidsbord, kontorstoler, skrankeløsning og gardiner til oss i flere omganger. Vi er godt fornøyd med kvalitet på både inventar og den personlige servicen.

Elizabeth Jørgensen – Offshore Support Toyota Material Handling.

Vi har brukt Inventum Tre og Stål som leverandør i flere store prosjekter. De har levert kontormøbler, skolemøbler og fast inventar. Meget fornøyd med leveransene og arbeidet som er utført. Gode interiørløsninger og topp service!

Ragne Nyman-Apelset  – Prosjekteringsleder. Strand kommune
Inventum Tre og Stål