Vi har hatt gleden av å levere møbler til alle elevarealer på Kjerrberget ungdomsskole. Med gjennomtenkte løsninger og behagelige farger har det blitt en flott, moderne skole tilpasset fremtidens bruk.

Gjennomtenkte løsninger

Gjennom hele prosjektet har det vært stort fokus på fleksibel møblering og spesialtilpassede løsninger. Både grupperom, bibliotek og fellesarealer har fått varierte sittegrupper for ulike typer bruk. Det er benyttet samme type møbler/farger for å enkelt kunne bruke de om hverandre og flytte de mellom ulike rom ved behov. Grupperommene mellom klasserommene har fått trekantede bord og krakker på hjul, som gir mulighet for flere typer oppsett.

Elevstoler av høyeste kvalitet

Stolene i klasserommene er av markedets beste kvalitet, og har en forventet brukstid på 30 år.
I motsetning til standard plaststoler som gjerne bare har et tynt plastskall er Flex skallene doble med luft mellom. Dette gir luftdemping og dermed mykere sittekomfort. Skallet har også integrerte luftekanaler som sørger for at setet ikke blir klamt å sitte på. Det ergonomisk utformede setet innbyr til ulike sittestillinger og gjør at elevene kan sitte lenger på stolene før de blir rastløse.

Behagelig fargepalett

Kjerrberget ungdomsskole har en rolig fargepalett som gir et bygg det er behagelig å oppholde seg i. Fellesarealene er lyse med en dempet, gyllen farge på veggene og stilige terrazzo fliser på gulv som tar opp de gylne tonene fra veggfargen. Trespilene i taket gir en lun atmosfære samtidig som de bidrar til å dempe gjenklang i rommene.

For å skape dybde i paletten og ta opp fargene fra resten av bygget har vi brukt dempede toner av blå, petroleumsgrønn og rosa. Sorte understell på sittemøblene fremhever byggets arkitektoniske detaljer.

Kantinebenkene har fått en dempet terracottafarge som fremhever de gylne tonene i veggfargen. I det ene hjørnet i kantina er det laget en sosial sone med mørke vegger. Her har vi levert petroleumsgrønn sofa som passer godt til de mørke veggene. Petroleum og terracotta er komplementære farger. Det vil si at de fremhever hverandre og skaper ekstra liv i fargepaletten.

Klasserommene er i dempede blå- og grønntoner med matchende nyanser på tilhørende grupperom og spenstige gulvbelegg som gir ekstra liv til rommene. Felles for alle klasserommene er lyse elevbord og skap med detaljer i mørk grå/sort. I grønne klasserom er elev- og lærerstoler sorte mens i blå klasserom har de fått en klar oransje farge som gir en spennende komplementærkontrast til de blå veggene.

Komplementærfarger er farger plassert på motsatt side av fargesirkelen.

Ved å bruke komplementære farger sammen skapes den sterkeste fargekontrasten som er mulig for disse to fargene.
Fargene kompletterer hverandre og skaper en sterk, men harmonisk kontrast.

Se flere prosjekter under

Garantert fornøyd

Spør oss om alt innen interiør
Vi har lang erfaring innen det meste som omhandler interiør. Har du spørsmål eller ønsker komplette kostnader på ditt prosjekt, vil våre fagfolk lage en solid oversikt til deg.

Uforpliktende befaring
Vi stiller på uforpliktende befaring og er klar til å gi deg et konkurransedyktig tilbud. Våre interiørarkitekter finner kreative løsninger som inspirerer!

Totalleveranse, levert som avtalt
Tett oppfølging, ett kontaktpunkt. Komplett leveranse til avtalt tid. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Send forespørsel

Lei av skjemaer? Ring 51884650 så svarer vi lynraskt!

Verdens kjekkeste kunder.

Takk for alle flotte tilbakemeldinger. Det inspirerer!

Inventum Tre og Stål har vært vår leverandør av innredning til kundemottak i våre kjedeverksteder siden 2017. Det er viktig for oss å ha en leverandør som leverer kvalitetsprodukter, effektivt og til avtalt tid. Vi er svært godt fornøyde med både produktutvalg og kvalitet. Inventum Tre og Stål er suverene på service og oppfølging.

John-Axel Granberg – Kjedesjef MECA Norge

Faglig dyktige og hyggelige medarbeidere som gir trygghet. I tillegg alltid kreative og løsningsorienterte. Det var jammen bra å ha dere med på laget. Dere var så på tilbudssiden og vi fikk det som vi ønsket.

Berit Voster – Rektor Kleivane skole

Tryggheim Skular AS har brukt Tre og Stål til møblering av kontorer, kjøkken, undervisningsrom og internatrom i over 20 år. Vi er meget fornøyd med både service, oppfølging og kvalitet på både møblene og utført arbeid.

Per Ivar Wold – Driftsleder Tryggheim Skular AS

Inventum Tre og Stål really listened to our needs and ideas and were prepared to spend time with us discussing our choices before we ordered. Delivery was on schedule and the unpacking and placement of the furniture was well organised. Our classroom are modern looking, functional and adaptable for our needs as a busy international school.

Jo Horne – Communications and Operations, British International School of Stavanger

Flere referanser

Tre og Stål har levert arbeidsbord, kontorstoler, skrankeløsning og gardiner til oss i flere omganger. Vi er godt fornøyd med kvalitet på både inventar og den personlige servicen.

Elizabeth Jørgensen – Offshore Support Toyota Material Handling.

Vi har brukt Inventum Tre og Stål som leverandør i flere store prosjekter. De har levert kontormøbler, skolemøbler og fast inventar. Meget fornøyd med leveransene og arbeidet som er utført. Gode interiørløsninger og topp service!

Ragne Nyman-Apelset  – Prosjekteringsleder. Strand kommune
Inventum Tre og Stål