Flott, ny og etterlengtet skole på Kleivane i Sandnes kommune

Med fokus på kvalitetsprodukter samt farger og design som komplementerer det arkitektoniske uttrykket har vi klart å skape en flott, gjennomgående helhet i bygget.

Vi har levert møbler til alle elevområder inkludert skolens hjerte – den utrolig flotte aulaen som også fungerer som bibliotek.

Spesialtilpassede løsninger

For å skape en tydelig sammenheng mellom bygget og interiøret har vi brukt møbler med formspråk og farger som står i stil til de ulike rommene. Skrogene på møbler i fagrom, klasserom og garderobe er samme farge som de lyse veggene. Skapdører og dekorelementer er samme farge som kontrastveggene i samme sone, og de mørke bordplatene er samme gråfarge som innvendige dører. Alt dette er spesialprodusert for å gi det rette uttrykket. Gjentakelseav de samme fargene skaper harmoni, balanse og det blir rom som er behagelige å oppholde seg i.

Kvalitet i særklasse

Kleivane skole valgte å gå for elevbord og stoler av særegen kvalitet, med forventet brukstid på over 35 år. Treverket består av flere tynne lag bøkefinér som blir farget og impregnert med spesialprodusert harpiks før de blir formpresset under sterk varme og høyt trykk. Dette gjør materialet ekstremt slitesterkt og godt rustet for slitasjen elevmøbler blir utsatt for.

I tillegg til det solide materialet er også elevstolene de ypperste i sin klasse. De har god sittekomfort med behagelig svikt i ryggen, fotbrett som kan justeres uten bruk av verktøy og det er mulig å stå på fotbrettet uten at stolen tipper. Stolene kan også enkelt henges opp på bordet for forenklet rengjøring.

Fokus på miljøet

Produkter med Pagholz® treverk er også et bærekraftig valg. Det benyttes kun tysk bøk fra områder i nærheten av fabrikken. Dette minimerer CO² utslippene ved transport av råvarer. I tillegg blir det plantet ett nytt tre for hvert som blir felt. Når produktene er utslitt er Pagholz® 100% resirkulerbart, og målet er å resirkulere til nye produkter med samme kvalitet, og på den måten gi en sirkulær produksjon.

Leveranse på detaljnivå

Kleivane skole er en av flere leveranser hvor vi også har fått muligheten til å levere produkter helt ned på detaljnivå, som bl.a. symaskiner, sløydprodukter, verktøy og formingsmateriell. Dette syns vi er utrolig spennende, og vi er takknemlige for at de viser oss tillit også her.

Se flere prosjekter under

Garantert fornøyd

Spør oss om alt innen interiør
Vi har lang erfaring innen det meste som omhandler interiør. Har du spørsmål eller ønsker komplette kostnader på ditt prosjekt, vil våre fagfolk lage en solid oversikt til deg.

Uforpliktende befaring
Vi stiller på uforpliktende befaring og er klar til å gi deg et konkurransedyktig tilbud. Våre interiørarkitekter finner kreative løsninger som inspirerer!

Totalleveranse, levert som avtalt
Tett oppfølging, ett kontaktpunkt. Komplett leveranse til avtalt tid. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Send forespørsel

Lei av skjemaer? Ring 51884650 så svarer vi lynraskt!

Verdens kjekkeste kunder.

Takk for alle flotte tilbakemeldinger. Det inspirerer!

Inventum Tre og Stål har vært vår leverandør av innredning til kundemottak i våre kjedeverksteder siden 2017. Det er viktig for oss å ha en leverandør som leverer kvalitetsprodukter, effektivt og til avtalt tid. Vi er svært godt fornøyde med både produktutvalg og kvalitet. Inventum Tre og Stål er suverene på service og oppfølging.

John-Axel Granberg – Kjedesjef MECA Norge

Faglig dyktige og hyggelige medarbeidere som gir trygghet. I tillegg alltid kreative og løsningsorienterte. Det var jammen bra å ha dere med på laget. Dere var så på tilbudssiden og vi fikk det som vi ønsket.

Berit Voster – Rektor Kleivane skole

Tryggheim Skular AS har brukt Tre og Stål til møblering av kontorer, kjøkken, undervisningsrom og internatrom i over 20 år. Vi er meget fornøyd med både service, oppfølging og kvalitet på både møblene og utført arbeid.

Per Ivar Wold – Driftsleder Tryggheim Skular AS

Inventum Tre og Stål really listened to our needs and ideas and were prepared to spend time with us discussing our choices before we ordered. Delivery was on schedule and the unpacking and placement of the furniture was well organised. Our classroom are modern looking, functional and adaptable for our needs as a busy international school.

Jo Horne – Communications and Operations, British International School of Stavanger

Flere referanser

Tre og Stål har levert arbeidsbord, kontorstoler, skrankeløsning og gardiner til oss i flere omganger. Vi er godt fornøyd med kvalitet på både inventar og den personlige servicen.

Elizabeth Jørgensen – Offshore Support Toyota Material Handling.

Vi har brukt Inventum Tre og Stål som leverandør i flere store prosjekter. De har levert kontormøbler, skolemøbler og fast inventar. Meget fornøyd med leveransene og arbeidet som er utført. Gode interiørløsninger og topp service!

Ragne Nyman-Apelset  – Prosjekteringsleder. Strand kommune
Inventum Tre og Stål